Κατάλογος
Β' Βάθμια εκπαίδευση
Skip Navigation Links.
Εκπαίδευση Πληροφορικής
Skip Navigation Links.
Επαγγελματικές δεξιότητες
Skip Navigation Links.
Ξένες γλώσσες
Skip Navigation Links.
Call Center
Call Center
Offerland
English4U
Franchise-Market - Όλη η αγορά του franchise με ένα κλίκ
Αναζήτηση
 

Σύνθετη αναζήτηση
Το καλάθι μου
Τεμάχια: 0
Αξία: $0.00

Αναλυτική προβολή
Παραγγελία
 

Πληροφορίες

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, οι υπηρεσίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης γίνονται ολοένα και πιο αποδοτικές και ελκυστικές. Μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες αλλά και ο κάθε απλός πολίτης μπορεί πλέον εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά να μελετήσει το εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιθυμεί χωρίς κανένα γεωγραφικό (οπουδήποτε) ή χρονικό περιορισμό (οποτεδήποτε).

To webschool.edu.gr αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό portal προώθησης και ηλεκτρονικής διάθεσης υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning services). Η δράση του webschool.edu.gr συνοψίζεται στις κάτωθι δραστηριότητες:

  • Ανάπτυξη πρωτότυπου εκπαιδευτικού περιεχομένου και διάθεση του μέσα από συστήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική επιμέλεια ομάδων εργασίας του webschool.edu.gr.
  • Ανάπτυξη συνεργασιών με εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις προκειμένου να τους παρέχει μια ψηφιακή πλατφόρμα διάθεσης και προώθησης του εκπαιδευτικού τους περιεχομένου με μορφή υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning).
  • Προώθηση και διάθεση «πακέτων» υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχουν ήδη αναπτυχθεί από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες.

Tο webschool.edu.gr αποτελεί μια πρότυπη προσπάθεια προώθησης, προβολής και διάθεσης υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης στην ελληνική αγορά. Οι στόχοι λειτουργίας του συνοψίζονται στις κάτωθι παρατηρήσεις:

  • Να αναδειχθεί στον ιδανικό ψηφιακό εκπαιδευτικό βοηθό για μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
  • Να αποτελέσει το κύριο μέσο απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων και πιστοποιήσεων για κάθε ενδιαφερόμενο να εμπλουτίσει το επαγγελματικό του προφίλ.
  • Να αποτελέσει κύριο αρωγό σε επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς ώστε να εκμεταλλευτούν αποδοτικά τις δυνατότητες της ψηφιακής εκπαίδευσης.
  • Να αναδειχθεί στο σημαντικότερο σημείο διάθεσης και προώθησης ηλεκτρονικών υπηρεσιών μάθησης στην ελληνική αγορά.
  • Περιμένουμε με χαρά να ακούσουμε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας για το webschool.edu.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας…