Κατάλογος
Β' Βάθμια εκπαίδευση
Skip Navigation Links.
Εκπαίδευση Πληροφορικής
Skip Navigation Links.
Επαγγελματικές δεξιότητες
Skip Navigation Links.
Ξένες γλώσσες
Skip Navigation Links.
Call Center
Call Center
Offerland
English4U
Franchise-Market - Όλη η αγορά του franchise με ένα κλίκ
Αναζήτηση
 

Σύνθετη αναζήτηση
Το καλάθι μου
Τεμάχια: 0
Αξία: $0.00

Αναλυτική προβολή
Παραγγελία
 

Τρόποι Πληρωμής

Το webschool.edu.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής :
  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα στον χώρο σας είτε από οδηγό της εταιρείας μας, είτε από εταιρεία ταχυμεταφορών, είτε ταχυδρομικώς.
  • Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό 5088-029497-110 της τραπέζης Πειραιώς με δικαιούχο την εταιρεία ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης είτε μέσω fax στο 210-5156575 είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση , ώστε να αποστείλουμε την παραγγελία σας.
  • Με πληρωμή μετρητών στα γραφεία μας, Δυρραχίου & Αμβρακίας 30, Αθήνα, Τ.Κ. 10443 και ταυτόχρονη παραλαβή της παραγγελίας σας.
  • Με χρέωση σε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD. Δεκτές είναι σχεδόν όλες οι κάρτες VISA ή MASTERCARD. Η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα θα γίνει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (βλ. και ασφάλεια συναλλαγών).

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Oι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του webschool.edu.gr περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 4.5% για τα βιβλία , ΦΠΑ 19% για το λογισμικό και ΦΠΑ 0% για υπηρεσίες σχετικές με την εκπαίδευση και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης όλες οι πιθανές χρεώσεις μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ.