Κατάλογος
Β' Βάθμια εκπαίδευση
Skip Navigation Links.
Εκπαίδευση Πληροφορικής
Skip Navigation Links.
Επαγγελματικές δεξιότητες
Skip Navigation Links.
Ξένες γλώσσες
Skip Navigation Links.
Call Center
Call Center
Offerland
English4U
Franchise-Market - Όλη η αγορά του franchise με ένα κλίκ
Αναζήτηση
 

Σύνθετη αναζήτηση
Το καλάθι μου
Τεμάχια: 0
Αξία: $0.00

Αναλυτική προβολή
Παραγγελία
 

Υπηρεσίες

To webschool.edu.gr αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό portal προώθησης και ηλεκτρονικής διάθεσης υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning services). Στην έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας διατίθενται υπηρεσίες εκπαίδευσης που καλύπτουν:

  • Δευτεροβάθμια εκπαίδευση
  • Δεξιότητες Πληροφορικής
  • Ξένες γλώσσες
  • Επαγγελματικές δεξιότητες

Μέσα από τις ιστοσελίδες του portal κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών αντικειμένων και επιπέδων, τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και τις ομάδες προετοιμασίας του εκπαιδευτικού υλικού. Εφόσον εντοπίσει το «πακέτο» υπηρεσιών που ταιριάζει στις ανάγκες του μπορεί να το προμηθευτεί με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με on-line παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα του portal επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί.
  • Κάνοντας μια επίσκεψη σε κάποιον από τους επίσημους συνεργάτες του webschool.edu.gr (δείτε τη λίστα) ή γραφεία μας.

Επισημαίνουμε ότι για την πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του webschool.edu.gr δεν απαιτείται κάποιου είδους «μέσου» (χαρτί, cd ή οτιδήποτε σχετικό) σε φυσική μορφή. Όλο το απαραίτητο υλικό για την πρόσβαση στις υπηρεσίες webschool.edu.gr διατίθεται ψηφιακά μέσω κατάλληλων κωδικών πρόσβασης οπότε και δεν υπάρχουν κόστη για αποστολής προϊόντων. Η αποστολή των κωδικών πρόσβασης γίνεται ηλεκτρονικά την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την εκκαθάριση της πληρωμής σας.

Για οποιαδήποτε απαραίτητη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το πανελλαδικό κέντρο τηλεφωνικής υποστήριξης του webschool.edu.gr στο τηλ. 801-11-57260 ή στο e-mail .